Fotoshoot net even anders
Als glamourgirl of stoere rocker op de foto. Hilarisch natuurlijk als je in het dagelijks leven altijd netjes gekleed gaat.
Airbrush tattoo's worden aangebracht (tijdelijke tattoo) en je wordt geholpen met het aanbrengen van make-up.
Iedere deelnemer ontvangt een foto van 20x30cm. en 4 foto's van 13x18cm. Of er kan gekozen worden voor iedereen een foto van 20x30cm en 1 foto's van 13x18 en per groep 1 groepscollagefoto van 40x60cm.
die bv. op het bedrijf of ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje aangeboden kan worden aan de voormalige bruid/bruidegom.


Frans memobord maken
Een vrolijk memobord op de Franse manier, gemaakt van stof, lint en decoratiekralen. Te maken in allerlei motieven.
Handig voor in de keuken of voor op kantoor.


Parfum maken
Om te ontdekken welke geuren en geurcombinaties u het lekkerst vindt worden er eerst 3 proefflesjes gemaakt, waarna er een grotere parfum wordt gemaakt. Je maakt zelf de verpakking en het ingrediënten kaartje. Potpouribuideltjes worden gevuld met heerlijk geurende potpourri.


Decopatch
Met decopatch kun je alles pimpen.

Scheur en plak en het resultaat is verbluffend.
In overleg kan er een voorwerp gekozen worden.


Spiegel of Dienblad Mozaïeken
Een creatieve en intentieve bezigheid.

Maak een leuke en unieke creatie.
De steentjes zijn al geknipt zodat ze direct verwerkt kunnen worden. Het werkstuk wordt gelijks ingevoegd zodat je deze gelijks mee kan nemen.

Ibiza Sieraden

Je maakt een vrolijke ketting en enkele armbandjes in de Ibiza style, dus met veel bedeltjes, kwastjes en verschillende kralen.
 

Workshops voor volwassenen

Gezellige workshops ter gelegenheid van bv. een vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje, familiefeestje of gewoon samen met je vriendinnen. In de blokhut bij Koffer 4 Kids komt het kind in je vanzelf naar boven drijven. In een ongedwongen sfeer met veel persoonlijke aandacht beleef je een leuke tijd. Ieder feestje begint met koffie en koek, ondertussen wordt er voor drinken en versnaperingen gezorgd.​ Workshops bedragen 25,= per persoon en zijn mogelijk op iedere gewenste dag. Koffer 4 Kids biedt plaats voor max. 10 personen. Workshops voor grotere groepen zijn uiteraard ook mogelijk bij u op locatie.