Kinderfeestjes  

Koffer 4 Kids biedt een breed assortiment aan orginele kinderfeestjes.
Ieder thema op maat gemaakt, zodat de kinderen zich volledig kunnen inleven in datgene wat ze aan het doen zijn. Een feestje voor meiden, jongens of gemengd. 
Koffer 4 Kids beschikt over een gezellige locatie, ideaal voor het geven van kinderfeestjes. Ieder kinderfeestje duurt 1,5 uur en is mogelijk op
WOENSDAG : om 13.15 uur of 15.30 uur
ZATERDAG: om 13.00 uur of 15.30 uur of 18.00 uur.
Een kinderfeestje bedraagt 98,= voor 8 kids, voor ieder kind extra wordt 10.= gerekend. Voor drinken en snoepgoed wordt gezorgd.
Het feestje spiegel of vlinder mozaïken duurt 2,5 uur en bedraagd 139,= voor 8 kids.
Gratis koffie of thee voor ouders en/of begeleiders.
In de fotoshoot-corner kunt u ter afsluiting zelf foto's maken, er zijn vele
accesoires aanwezig, boa's, hoeden, brillen, hakkeschoenen, enz.
Tegen meerprijs (40,- per feestje) kan Koffer 4 Kids een fotoshoot verzorgen.
 
Nadat de foto's gemaakt zijn is het mogelijk om het feestje af te sluiten met
poffertjes of een broodje knakworst met drinken.
Het feestje duurt dan  2 uur. De meerprijs bedraagt 2,25 euro per kind.

IJs-prinsessen feestje

Om alvast in de sfeer te raken mag je verkleed komen. Tijdens het feestje wordt je opgemaakt als een heuse ijsprinses en je krijgt een sneeuw glitter-tattoo. Je maakt je eigen ijs-ketting in blauw-zilver-wit en niet te vergeten een diadeem met mooie metalic glans en steentjes.

Fotoshoot 4 Kids

Als echte Top Model op de foto. Je wordt subtiel opmaakt. Uit allerlei attributen kan gekozen worden. Ondertussen mag je een ketting maken voor jezelf. Iedereen ontvangt 2 foto's van zichzelf en een groepscollagefoto. Voor de jarige een extra vergroting.

 

Spiegel Mozaïeken

Met de vele gekleurde steentjes ga je een heus kunstwerk maken. De steentjes zijn al geknipt en het werkstuk wordt direct ingevoegd zodat je hem gelijks mee kan nemen naar huis. De spiegel heeft een afmeting van 30x30 cm. Deze workshop duurt 2,5 uur.

Make-up Workshop

Voor de echte Beauty-Queens. Het hele beauty en make-up gebeuren komt uitgebreid aan de orde. Tevens worden de nagels gelakt. Uiteraard mag je met de vele attributen op de foto. Na afloop cadeautjes voor iedereen en een heus Beauty & Make-up Certificaat.

Frans Memobord

Je maakt een memobord van stof, lint en kralen. Ideaal voor al je kaartjes of knipjes of gewoon als decoratie voor op je kamer. Uit de vele verschillende stofjes kan gekozen worden zodat jij een memobord naar eigen smaak kunt maken.

Sieraden workshop

Je wordt gebombardeerd als échte sieradenontwerpster. Je maakt een ketting, armband en sleutelhanger. Voor iedereen een ring in een doosje om je sieradenset compleet te maken en een sieradenzakje om alles in te bewaren.

 

Vlinder Mozaïeken

Een aanrader! Dit feestje duurt 2,5 uur. De steentjes zijn al geknipt zodat het plakken direct kan beginnen. Met de vele gekleurde steentjes maak je een super mooie vlinder. De vlinder wordt direct voor je ingevoegd, dus geen nawerk.

Fimo Party

Fimo is een kleisoort dat afgebakken wordt. Er kan van alles gemaakt worden: letters, taartjes,

hartjes, vlinders, enz.... Je mag een pot vol lekkers maken of een hang-ketting gecombineerd met kralen. De klei wordt gelakt met high gloss. Het resultaat is verbluffend!

Tattoo Party

Een stoer feestje voor jongens en meiden. Bij jezelf breng je allerlei tattoo's aan. Iedereen krijgt enkele échte airbrush-tattoo's, deze tattoo's blijven ongeveer

één week zitten. Tevens cool haar en er wordt een stoere talisman gemaakt. De jarige mag bij één van de ouders een tattoo zetten.

Parfum Workshop

Welke geuren vind je lekker? Rozen, jasmijn, kokos, lavendel, lelietje van dalen, lindebloesem of andere geurtjes. Er worden 2 pafums gemaakt, een doosje en een receptenkaartje. Tevens worden er potpourribuideltjes gevuld.

Glitter & Glamour Party

Voor de échte diva's. Een make-up workshop met glitters, glitter nagels en glitter haar. Voor iedereen een échte Glitter Tattoo. Tevens wordt er een glitter ketting gemaakt. Als échte dame op de foto in de fotoshoot corner met de vele attributen.

Gemaskerd Bal

Je bent uitgenodigd voor een Gemaskerd Bal. Ben jij die onbekende dame of heer? Je maakt een masker met metallic verf, lintjes en steentjes. Uit de vele verkleedkleding kan gekozen worden om vervolgens mee op de foto te gaan in de fotoshoot-corner.

Schilderij maken

Met de voorgevormde vilten figuurtjes maak je een fantastisch schilderij voor op je kamer. Bv. een vlindertuin, aquarium, hartjes of een graffiti schilderij met je naam. Je mag het zelf bepalen. Het geheel kan versierd worden met een ketting of steentjes.

Figuurtjes Mozaïeken

Leuke creaties ontstaan met de vele gekleurde steentjes. De steentjes zijn al geknipt zodat je direct aan de slag kunt gaan. Het werkje wordt direct ingevoegd zodat je jouw kunstwerk gelijks mee naar huis kunt nemen.

 

Spionnen Feest

Bij het spionnenbureau K4K heb je een missie te volbrengen. Met de nodige gadgets en een vals identiteitsbewijs ga je op onderzoek. Je moet codes kraken, speuren en slim zijn.

Geschikt vanaf 8 jaar.

De Verkleed Koffer

Geschikt voor kinderen van groep 1, 2, 3 en 4 van de basisschool. Deze koffer is te huur en bevat maarliefst 30 kostuums voor jongens en meisjes. Het thema is Carnaval De koffer bevat 10 maskers om te verven en te decoreren, allerlei spelletjes, een vlaggen-

slinger, een voorleesboek en een duidelijke handleiding om het feestje in goede banen te leiden.